About us

UPDATE: Falë shpërndarjes dhe partnerëve tanë ne jemi krenarë të njoftojmë se tani mund të gjeni të gjitha produktet tona në çdo supermarket ndërkombëtar ( INTERNATIONAL SUPERMARKETS) në Mbretërinë e Bashkuar

Informacione për ne

FreshAlb është gjithmonë zgjedhja e parë për popullin shqiptarë që jeton në në Mbretërinë e Bashkuar

FreshAlb Market punon me prodhuesit më të mirë, ne importojmë pjesën më të madhe të produkteve nga Shqiperia. 

We are proud to be the largest ALBANIAN Distributor & Supplier in United Kingdom

Our customers like their shopping experience as much as they like our products.

Pse të zgjedhësh FreshAlb Market?

  • Produkte 100% Natyrale
  • Produkte me cilësi të lartë
  • Produkte autentike shqiptare
  • Dorëzimi i shpejtë kudo në Mbretërinë e Bashkuar
  • Shërbimi më i mirë ndaj klientit

Shpërndarja në kohë ( NEXT DAY DELIVERY)

Faktori kryesor i cili na dallon nga platformat e tjera është se ne garantojmë për shpërndarjen në kohë (Brenda 24ore ). Në momentin që bëhet porosia punëtorët tanë në depo do të paketojnë dhe nisin porosinë po atë dite , në rastet kur porosia është bërë në ditët e Weekend niset në ditën e parë të fillimit të javës.

Ne jemi i vetmi supermarket shqiptarë online ne Angli i cili bën dorëzimi i shpejtë kudo në Mbretërinë e Bashkuar. 

I vetmi market me të gjitha produktet ushqimore nga Shqiperia

Çdo produkt ushqimor të cilin jeni duke e kërkuar, e gjeni në FreshAlb Market. Kjo eleminon mundësinë për të kërkuar produkte të tjera në website  tjera sepse do të keni mundësinë që çdo produkt që kërkoni ta gjeni në FreshAlb Market . Të gjithë artikujt janë me kualitet të lartë 

Keni ndonjë pyetje lidhur me shërbimet tona?

Dëshironi të pyesni për gjendjen e ndonjë produkti? Ju mund të pyetni qendrën tonë për shërbimet e klientëve dhe do të merni përgjigje të menjëhershme. Përfaqësuesit tanë për kujdesje ndaj klientëve janë trajnuar për t’i shërbyer klientëve në mënyrën më të mirë.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni në: [email protected]