Kafe e pjekur dhe e bluar per perdorim familjar ne ekspres Moka.

Mulliri® Moka Premium 250g eshte rezultat i perzierjeve te kulturave te perzgjedhura te kafeve arabike.

Ambalazhuar ne vakum me qese alumini per te ruajtur shijen dhe aromen si diten e pare.

MulliriMOKAPREM
Recently added our store

You might also like

Recently added our store

16 other products in the same category: